Underholdende men ikke et hit


Underholdende men ikke et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak and the power of juju er et sødt platformspil der kommer fra THQ. Spillet henvender sig mest til mindre børn og andre med en forkærlighed for platformspil.

I Tak and the power of juju er man en lille indianerkriger, der skal igennem forskellige baner og undgå forhindringer og så videre, altså et typisk platformspil.

Man skal helst selv styre kameravinklen, ellers ser det helt forkert ud

Desværre har jeg aldrig kunne finde ud af det der med selv at styre vinklen selv, så har jeg altså IKKE det helt store talent for platformspil!

Men selve spillet er underholdende, mest for yngre, men kan også spilles af andre. Noget hit bliver det med garanti ikke. Det er kun en svag titel i forhold til platformspillenes konger som Crash Bandicoot, Ratchet and Clank og så videre.

Der er sikkert andre der kan komme på bedre titler, men jeg er jo som sagt ikke den store kanon inden for den spil genre.

Tak, som er den figur man spiller, kan lave nogle forskellige typiske sjove platformbevægelser som det såkaldte "Butt Jump" og så videre.

Det er et sjovt spil, meget underholdning i det. Det fortjener i hvert fald at få fire stjerner, for det hele! Grafikken, lyden, gameplayet og så videre.

Underholdende men ikke et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce