Ulovligt fyrværkeri er fundet i Greve


Ulovligt fyrværkeri er fundet i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

600 kilo ulovligt fyrværkeri er blevet fundet i to Mercedes-varevogne i Greve. Blandt det ulovlige fyrværkeri var flere 30 kilos bomber, oplyser politiet.

En 38-årig mand er blevet anholdt, efter at politiet søndag fandt 600 kilo ulovligt fyrværkeri, som han solgte fra to store Mercedes-varevogne, der var parkeret på Løvager ud for nummer 1 i Greve.

Blandt det beslaglagte fyrværkeri er fire 30 kilos bomber, som ifølge militærets sprængstofeksperter er overordentligt farlige og kræver mindst 100 meters sikkerhedsafstand.

- Bomberne er så farlige, at de ikke alene kan rive arme og ben af folk og ødelægge huse, oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde.

Han opfordrer folk, der har købt fyrværkeri af den 38-årige i Greve, om at ringe til Thomas Mandahl hos Køge Politi på tlf. 2542 6097. Man skal under ingen omstændigheder selv transportere det ind til politistationen. Politiet vil sørge for, at det bliver hentet og destrueret på forsvarlig vis.

- Man må endelig ikke smide fyrværkeriet ud, da det kan være forbundet med livsfare, siger vagtchefen, som lover, at politiet vil se lempeligt på køberne.

- Det gælder om at få det ulovlige og livsfarlige fyrværkeri ud af cirkulation, tilføjer han.

Den 38-årige mand, der stod for salget, fremstilles mandag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anholdt søndag aften to mænd, der var ved at bryde ind i en fyrværkericontainer på Øverupvej i Næstved. Fyrværkeriet tilhørte byggemarkedet Jem og Fix.

Tidligere søndag fandt Nordsjællands Politi fire kasser med drivvådt ulovligt fyrværkeri ud for Vuggestuen Løverne på Ådals Parkvej i Hørsholm.

Ulovligt fyrværkeri er fundet i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce