Ukendte politikere: Carl Holst - hvem er det?

Regionsrådsformand Carl Holst (V) blev ikke genkendt. Arkivfoto.
Foto: Region Syddanmark

Ukendte politikere: Carl Holst - hvem er det?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historien bliver fortalt før hvert eneste valg, og konklusionen er tilsyneladende den samme gang på gang: Danskernes kendskab til, hvem deres politikere er, kunne være bedre.

JydskeVestkysten har afprøvet, hvor godt en gruppe elever på Teknisk Gymnasium i Esbjerg kender en markant lokal og regional poliker samt deres egen minister, undervisningsminister Christine Antorini (S).

Et billede af ministeren vækker genkendelse hos en af eleverne, som kan huske at have set hende i tv.

- Hedder hun ikke Connie, spørger han JydskeVestkystens journalist.

- Det er noget med sygehuse

Den lokale politiker, som eleverne får vist et fotografi af, er Esbjergs borgmester, Johnny Søtrup (V). Igen vækker billedet en vis genkendelse, men ingen af de elever, avisen spørger, kan komme på navnet.

Da de får at vide, at manden på billedet er borgmester, husker de dog alle, at han hedder Johnny Søtrup og er Venstre-borgmester i Esbjerg.

Så glat går det ikke, da et billede af formanden for regionsrådet i Region Syddanmark, Carl Holst (V), lander foran eleverne. Ingen kan genkende ham, og heller ikke oplysningen om, at han hedder Carl Holst hjælper eleverne.

Da de får at vide, at manden på billedet er formand for regionsrådet i Region Syddanmark, kan en af dem dog huske, at "det er noget med sygehuse og hospitaler".

Eleverne undrer sig ifølge JydskeVestkysten ikke over, at de ikke kender Carl Holst. De er enige om, at deres kendskab til regionsrådet og dets politikere ikke er stort, og at det til dels skyldes, at de ikke hører meget om dem i medierne.

Avisen medbragte også et fjerde billede - af Fissan fra realityprogrammet "Kongerne af Marienlyst". Han blev umiddelbart genkendt.

mm

Ukendte politikere: Carl Holst - hvem er det?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce