Uheld lukkede broen: Bilister sendt retur fra Sprogø til Fyn

Et uheld med to biler på højbroen mandag aften klokken 22.25 betød, at trafikken i Storebæltsbroens østgående spor blev lukket i lidt over en time. Arkivfoto.

Uheld lukkede broen: Bilister sendt retur fra Sprogø til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En række bilister, som mandag aften var på vej over Storebæltsbroen til Sjælland, blev af politiet bedt om at gøre noget, som ellers er strengt forbudt.

Sent mandag aften blev Storebæltsbroen lukket for trafik i retning fra Fyn til Sjælland, fordi der var sket et færdselsuheld på højbroen i det østgående spor. Klokken 22.25 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anmeldelse om et uheld, hvor to biler var kollideret i forbindelse med en overhaling på højbroen.

En del bilister var imidlertid allerede kørt ud på broen og var på vej mod Sjælland, før det østgående spor blev lukket klokken 22.49, så de ventende bilister, der ikke kunne køre forbi uheldsstedet, blev af politiet bedt om at vende om.

- Vi har helt faste procedurer for, hvordan vi gør i sådan en situation, og det går ikke at have biler holdende ude på broen, siger vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ehm Christensen.

Bilisterne måtte derfor vende på Sprogø og køre retur til Fyn, hvor de måtte vente på atter at kunne køre ud på broen. Oprydningen efter uheldet var færdig før midnat, og klokken 23.59 blev der atter åbnet for trafikken i retning mod Sjælland.

De to biler, som var involveret i uheldet på højbroen, blev kraftigt beskadiget, men personerne i begge biler slap uden skader, oplyser politiets vagtchef.

Førerne af de to biler var en 50-årig mand fra Hellerup og en 58-årig mand fra Fakse Ladeplads.

Det er uvist, om den kraftige vind, som blæste mandag aften, medvirkede til uheldet. Natten til tirsdag har Vejdirektoratet udsendt et varsel om kraftig vind på Storebælt. Også på den Ny Lillebæltsbro og Svendborgsundbroen er der varsel om kraftig vind, som først ventes at aftage onsdag morgen.

Uheld lukkede broen: Bilister sendt retur fra Sprogø til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce