Uenighed om DR-formand


Uenighed om DR-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det trækker ud med at finde en fast formand for DR. "Venstre vil meget gerne have en venstremand på posten," lyder det fra en kilde tæt på forløbet.

Mens DR nu på 13. uge står uden en fast formand, har de to regeringspartier, Venstre og De Konservative, tilsyneladende svært ved at blive enige om en egnet kandidat.

Det er den konservative kulturminister, Carina Christensen, der formelt udnævner den kommende formand, men "Venstre vil meget gerne have en venstremand på posten," lyder det fra en kilde tæt på forløbet.

Venstres medieordfører, Ellen Trane Nørby, afviser over for Ritzau at pege på, hvem hun mener, er den mest oplagte kandidat, men siger dog, at hun synes, at "den fungerende formand, Torben Dalby Larsen (der er udpeget af Venstre, red.), har gjort det utrolig godt". Derudover har hun ikke lyst til at pege på andre personer, der kunne være oplagte bud.

Den konservative medieordfører, Henriette Kjær, finder det "utidigt" at begynde at nævne navne. På spørgsmålet, om Henriette Kjær er enig i, at Torben Dalby Larsen har gjort det "utrolig godt", svarer hun:

- Det ved jeg ikke, men der er mange dygtige mennesker, der kan bestride den post.

Uenighed om DR-formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce