Udvalgsformand langtidssygemeldt


Udvalgsformand langtidssygemeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian H. Hansens sygemelding fører til rokering af ordførerskaber i Dansk Folkeparti.

Dansk Folkeparti rokerer nu rundt på partiets ordførerposter, fordi sygemeldingen fra formanden for Folketingets Socialudvalg, Christian H. Hansen, ser ud til at vare længere end først antaget.

Således udnævnes Dansk Folkepartis hidtidige uddannelsesordfører, den 29-årige Martin Henriksen, til socialordfører og ny formand for socialudvalget.

Ny uddannelsesordfører og næstformand for Folketingets Uddannelsesudvalg - i stedet for Martin Henriksen - bliver den 25-årige Marlene Harpsøe, der hidtil har været ligestillings- og dyrevelfærdsordfører. To poster hun fortsat beholder.

Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, er tilfreds med, at partiet nu igen får en markant politiker på den centrale post som formand for Folketingets Socialudvalg.

- Det er afgørende for os, at de socialt udsatte får den fulde opmærksomhed, så vi i vort politiske arbejde kan sikre forbedringer for de ældre, førtidspensionisterne og andre udsatte grupper, siger Kristian Thulesen Dahl.

Christian H. Hansen måtte i november melde sig syg, fordi han lider af Hortons hovedpine, der er en sjælden tilstand, der rammer én ud af 1000 danskere. Tilstanden er meget smertefuld, og for nogle mennesker er den direkte invaliderende. Hortons hovedpine kommer i anfald, og anfaldene ligger i klynger, deraf navnet klyngehovedpine. En klynge er en periode, der varer uger eller måneder (som regel en til tre måneder), hvorigennem man har daglige anfald.

Udvalgsformand langtidssygemeldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce