Manden bag Det Sorte Register er klar til at registrere flere og mere følsomme oplysninger om offentligt ansatte, dommere og politikere med flere.
Ole Eli Christiansen, stifteren af hjemmesiderne Detsorteregister.info og Politietdummersig.dk, der dog er lukket, har planglagt, at registeret skal udvides med flere og nye slags oplysninger.

I Det Sorte Register figurerer navne på kommunalt ansatte, advokater, politi, plejefamilier, politikere og flere, som efter en borgers mening har overtrådt loven eller, hvis en borger føler sig uretfærdigt behandlet af dem.

Navnene er blevet registreret og offentliggjort af Ole Eli Christiasen og hans hold af redaktører, sekretærer og hjælpere.

Følsomme oplysninger

Pligtforsømmelse, chikane og magtmisbrug er nogle af de mærkater, som registret sætter på navngivne personer. Dog uden at offentliggøre dokumentation for påstandene.

- Vi har planlagt, at registret skal udvides med nye og flere oplysninger. Også privatmæssige oplysninger, siger Ole Eli Christiansen.

Han nævner som eksempel, at under en navngiven politiker på hjemmesiden, står der - udover påstanden om pligtforsømmelse - at politikeren har fået konstateret leukæmi.

Lukket side skal åbnes

I begyndelsen af 2012 flyttede Ole Eli Christiansen Detsorteregister.info's adresse til et kontor i Tyskland. Selv har han også flyttet bopæl til Tyskland.

Desuden er hjemmesiden hostet i USA. Det betyder ifølge stifteren, at det er den tyske og amerikanske datalov, der gælder for hjemmesiden.

- Det var for at undgå bøvl og ballade, siger han.

Tidligere har Ole Eli Christiansen stået for hjemmesiden Politietdummersig.dk. Den er blevet lukket på grund af fogedforbud, men er ifølge stifteren også på vej op igen.

- Den får et nyt domænenavn og kommer til at ligge på udenlandske servere. Den skal også tilknyttes kontoret i Tyskland, siger Ole Eli Christiansen.
  • Fyns Amts Avis

Mere om emnet

Se alle
Offentligt ansatte hængt ud på nettet: Nu er Det Sorte Register lukket

Offentligt ansatte hængt ud på nettet: Nu er Det Sorte Register lukket

Offentligt ansatte hænges ud i forbryderalbum på nettet

Det Sorte Register: Sejr over kommune

Det Sorte Register: Sejr over kommune