Udskældt DF'er får V-opbakning


Udskældt DF'er får V-opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF'er måtte gå bodsgang efter at have svinet dansk kvinde til for at få børn med muslimsk mand. Men ledende V-politiker håner nu kritikerne.

Dansk Folkepartis folketingsmedlem Kim Christiansen, der for nogle uger siden fik på puklen af sine egne partifæller efter at have svinet en dansk muslimsk-gift kvinde til, får nu opbakning fra ledende Venstremedlem i sagen.

Bestyrelsesmedlem for Venstre i København, Flemming Jensen, tager i et læserbrev i lokalavisen Nørrebro/Nordvest Bladet Kim Christiansen i forsvar.

Her begrunder Flemming Jensen kritikken af Kim Christiansen med "den radikale venstrefløjs vanlige sans for selvmodsigelser og hykleri".

Det på trods af, at kritikken af Kim Christiansen kom fra begge sider i det politiske landskab.

Miseren startede, da Kim Christiansen for nogle uger siden svarede på et brev fra en dansk mor, der havde skrevet til flere folketingsmedlemmer for at gøre opmærksom på, at hun er kommet i klemme i den nye forældreansvarslov. Hendes søn har nemlig mod hendes vilje samvær med faren, der er muslim.

Hos Kim Christiansen var der dog "ingen kære mor". I hvert fald ikke i første omgang.

"Hvor dum har man lov at være?" skrev Kim Christiansen i stedet tilbage til kvinden og uddybede, at "der er da ikke nogen der ved deres fulde fem får et barn med en muslimsk mand (...)"

Efter offentlig omtale af brevet i Information og en irettesættelse fra DF's ledelse beklagede Kim Christiansen dog sine svar i brevet. Det samme gjorde DF's gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, der kaldte partifællernes svar til kvinden "fuldstændig uacceptabelt".

Udskældt DF'er får V-opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce