Italiensk tøjsælger, der sælger lidt for billigt tøj, er set i biler fra Avis og Europcar.
Jakkemand: Hverken hos Avis eller Europcar kender man til italienere, der kører rundt på Fyn i udlejningsbiler og sælger billigt tøj.

Flere læsere har til Fyens.dk fortalt, at de er blevet kontaktet af en italiensk mand i en udlejningsbil, som ville forære eller sælge dem mærkevaretøj til en meget lav pris.

Ofte har han dog ønsket en modydelse af køberen, for eksempel penge til en gave til konen hjemme i Milano eller en mobiltelefon til hans søn.

Har du været i kontakt med en "jakkesælger", så ring til redaktionen på 6545 5110 eller send en mail til webred@fyens.dk

Enkelte har betalt for tøj, som manden ville af med, inden han skulle med et fly hjem til Italien.En læser, der ønsker at være anonym (redaktionen er bekendt med hans navn), anede således ikke uråd og gik med til at lægge ud for en computer og et smykke, som den italienske tøjsælger ville købe til sin kone.

Det kostede læseren 32.699 kroner, og en politianmeldelse har endnu ikke ført til opklaring af sagen.

På det tidspunkt kørte tøjsælgeren i en ny, sort VW Passat, men han - eller andre der bruger samme metode - er også set i en varevogn, en firehjulstrækker og senest i en lys Opel Astra.

Læserne har både oplevet manden i en bil fra Europcar og i biler fra Avis - men hos Europcar har man ikke hørt om tøjsælgeren, og direktør hos Avis, Philip Schack, kender heller ikke til den italienske tøjsælger.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Stoppet for ulovligt tøjsalg: Nu mistænkt for røveri

Stoppet for ulovligt tøjsalg: Nu mistænkt for røveri

Italiener anholdt for ulovligt jakkesalg

8
Igen på spil: Jakkesælger i Ford Fiesta

Igen på spil: Jakkesælger i Ford Fiesta