Udlændingeoprør i DF


Udlændingeoprør i DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-toppen prøver at nedtone kritikken fra baglandet i kølvandet på udlændingeaftalen. Lokalformænd tror imidlertid ikke på aftalen.

Dansk Folkeparti er ude i et historisk stormvejr efter partiets udlændingeaftale med VK-regeringen. Et klart flertal af Dansk Folkepartis lokalformænd er utilfredse med aftalen. Og i et parti, hvor eksklusionerne af kritiske medlemmer tidligere har siddet løst, erklærer Dansk Folkepartis næstformand, integrationsordfører Peter Skaarup, for en gangs skyld forståelse for kritikken.

- Jeg har fuld forståelse for, at der er en frustration blandt vores lokalformænd over, at VK-regeringen ikke vil være med til at meddele EU, at udlændingepolitikken hører under vores egen suverænitet, og at vi derfor ikke vil følge Metock-dommen. Men som jeg har sagt, så ville regeringen jo ikke gøre det, som, vi mente, var det bedste. Statsministeren har vist endda sagt, at han ville komme i fængsel, hvis han ikke gjorde det. I stedet har vi så gennemført en række andre stramninger, som værner os mod konsekvenserne af Metock-dommen. Og der tror jeg, at stemningen i Dansk Folkeparti - når man får læst aftalen igennem - er, at det så var det bedst opnåelige, vi kunne få, siger Peter Skaarup.

Udlændingeoprør i DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce