Politiet efterlyser 31-årige mand, der er blevet væk fra afsoning og fogedsager. Desuden er der en stribe bedragerianmeldelser mod manden.

Fyns Politi har udsendt en efterlysning på den 31-årige Martin Jørgensen.

Efterlysningen skyldes, at manden er blevet væk fra afsoning og en tre fogedsager, hvor han skulle have været mødt i retten.

Når først Martin Jørgensen er kommet tilbage bag tremmer, vil politiet konfrontere ham med en stribe sigtelser for bedrageri. Det oplyser vicepolitiinspektør Jørgen Andersen, som leder Fyns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet.

Jørgen Andersen oplyser, at politiet har modtaget i alt seks anmeldelser mod Martin Jørgensen for salg af falske koncertbilletter. Anmeldelserne er indløbet i tidsrummet mellem 3. januar og 20. juni.

Desuden er der fire anmeldelser fra Københavns Politi. Disse går blandt andet på, at den eftersøgte har franarret en kvinde penge og i en anden sag misbrugt kreditkortoplysninger i forbindelse med onlinekøb.

Oplysninger om Martin Jørgensens opholdssted kan gives til Fyns Politi på 114.

  • Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.