Tyv sprang i poolen


Tyv sprang i poolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et forsøg på at undgå en hundepatrulje, hoppede en indbrudstyv i nat i en swimmingpool i Morud. Han blev dog fisket op og taget med på politistationen.

Det blev en våd fornøjelse, da to tyve i nat forsøgte at slippe væk med fem vinduer og tre døre. De slog til klokken 02.53, hvor et vidne så dem køre ind på en byggeplads i Morud, hvor de læssede vinduer og døre på en ladvogn.

To patruljer, en af dem en hundepatrulje, blev sendt til byggepladsen, og på vejen mødte betjentene de to tyve i en rundtkørsel.

Vinduestyvene opdagede patruljevognen, forsøgte at køre fra dem, parkerede ladvognen og begyndte at løbe fra betjentene.

Den første tyv blev snuppet kort tid efter, han var nået gennem et krat. Den anden mand troede derimod, at han kunne slippe fra betjente og hunde, ved at gemme sig på bunden af en pool i en nærliggende have.

- Han dykker ned i bassinet og gemmer sig, og så tror han at betjentene ikke kan se ham, når han sidder på bunden af bassinet. Men han blev fisket op, og kørt ind på stationen, fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

Manden i badebassinet er særdeles godt kendt af politiet efter flere tyverier

Tyv sprang i poolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce