Tvind forsøger at skjule retssag


Tvind forsøger at skjule retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om politiet gennem tre år har forsøgt at forkynde en ankesag for Tvinds ledelse, gør Tvind i USA alt for at skjule, at der har været en retssag.

I et forsøg på at stoppe negativ omtale af Tvinds nye store pengemaskine, Planet Aid i USA, forsøger administrerende direktør Fred Olsson offentligt at overbevise amerikanerne om, at der aldrig har været en retssag om grov skattesvig og underslæb mod Tvind-toppen i Danmark. Det skriver Berlingske Tidende.

Tvind-direktøren går så vidt som til at sige, at han ikke er "vidende om en nylig retssag".

Det er tv-kanalen Fox i Washington, der er gået kritisk til Planet Aid, som Tvind har udbredt til en række stater i USA.

Planet Aid tjener hvert år et trecifret millionbeløb på at indsamle og sælge brugt tøj. Planet Aid hører under Tvinds paraplyorganisation Humana, men den amerikanske tv-station Fox har dokumenteret, at organisationerne, der modtager penge fra Planet Aid i det sydlige Afrika, alle er Tvinds egne organisationer og alle har den samme postboksadresse i Johannesburg. Men ingen af dem er registreret som velgørende organisationer, oplyser en talsmand for Sydafrikas ambassade i USA til Fox.

Konfronteret med dette og retssagen mod blandt andet Tvinds stifter, Mogens Amdi Petersen, siger Fred Olsson til tv-stationen. at han ikke er vidende om en nylig retssag i Danmark, som forbinder Planet Aid til nogen forretning, finansielt eller ledelsesmæssigt, som skulle have nogen effekt på Planet Aids arbejde i USA eller internationalt.

Tvind forsøger at skjule retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce