Turister ramt af bil på Rådhuspladsen


Turister ramt af bil på Rådhuspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet arbejder på at finde årsagen til en større trafikulykke på Rådhuspladsen, hvor flere fodgængere blev ramt af en sort BMW. Én er alvorlig kvæstet.

Politiet er lige nu ved at få klarlagt forløbet omkring en større trafikulykke på Rådhuspladsen i København tidligt søndag aften.

Her blev seks fodgængere ramt af en sort BMW, som af ukendte årsager snurrede rundt og endte i fodgængerfeltet ved Vesterbrogade.

Der var oprindeligt oplysninger om fire alvorligt tilskadekomne, men det tal er nu nede på én person med alvorlige kvæstelser, oplyser Københavns Politi.

- Ulykken var heldigvis ikke så alvorlig som først antaget. To russiske turister blev væltet omkuld af bilen, men de er ikke blevet kvæstet. Derudover er tre kørt til hospitalet uden udrykning af ambulancerne, så her er ikke tale om alvorlige kvæstelser, siger den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Mads Firlings.

Politiet kender endnu ikke årsagen til ulykken på Rådhuspladsen.

Men på baggrund af vidneudsagn kan man fastslå, at den sorte BMW var på vej fra Amager via H.C. Andersens Boulevard.

Lige før Rådhuspladsen mister den unge mandlige fører herredømmet over bilen, som kører ind over busbanen, rammer en lysmast og snurrer rundt for til sidst at ende i fodgængerfeltet, hvor den rammer seks personer.

- Nu laver vi tekniske undersøgelser på stedet for at få afklaret, om det var en defekt i bilen, der var årsag til ulykken. Samtidig har vi føreren og passageren til afhøring og udtagelse af blodprøve. Vi har ikke dog ikke indikationer om, at der er tale om en spiritusulykke, siger Mads Firlings.

Politiet har heller ikke sikre oplysninger om, hvorvidt føreren kørte over for rødt, eller om han har kørt for stærkt. De to personer i bilen er begge i 20'erne.

Turister ramt af bil på Rådhuspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce