Truede sex-offer med brand og drab


Truede sex-offer med brand og drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44-årig mand sagde til dreng, at hans families hus ville blive brændt ned, hvis han fortalte nogen om grove sex-overgreb.

En dreng er blevet udsat for grove trusler af den mand, der gennem mange måneder misbrugte ham seksuelt.

Drengens familien ville blive slået ihjel, og familiens hus ville blive brændt af, hvis han fortalte nogen om overgrebene.

Østre Landsret har netop idømt den 44-årige mand fængsel i to år og seks måneder for forbrydelserne, som fandt sted i Korsør.

I perioden fra januar 2008 til maj 2009 trak han flere gange bukserne af drengen, slikkede og kyssede ham og berørte barnets lem. I ét tilfælde stak manden sit lem ind i drengens endetarm.

Undervejs gav den voksne penge og gaver til barnet, som han udnyttede på flere adresser og på et offentligt toilet. Men der var altså også tale om grove trusler mod drengen.

Da Retten i Næstved bedømte sagen, lød dommen på fængsel i to år, men landsretten har lagt et halvt år oveni. Nogle af landsrettens dommere mente, at tre år er mere passende.

Den forhøjede straf begrundes med, at den dømte har udnyttet sin psykiske og fysiske overlegenhed i forhold til drengen.

Den 44-årige har nægtet sig skyldig. Drengen havde brug for at tale med en voksen om sine problemer, og derfor tilbragte de megen tid sammen, har han hævdet.

I øvrigt skal manden betale en godtgørelse for tort på 50.000 kroner til offeret.

Truede sex-offer med brand og drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce