Trods varsling om snefygning: Rolig nat på Sydfyn

Mens Fyns Politi melder om en rolig nat på de sydfynske veje, skal man stadig køre efter forholdene. Foto: Kim Rune

Trods varsling om snefygning: Rolig nat på Sydfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kør forsigtigt, lyder opfordringen fra Fyns Politi til bilisterne i det sydfynske.

Trafikanterne i det sydfynske er formentlig blevet indendøre natten til torsdag.

I hvert fald kan Fyns Politi melde om en rolig nat, der kommer efter onsdagens til tider kaotiske tilstande på Sydfyn - især på Tåsinge, der det meste af dagen var ramt af kraftigt snefald og fygning.

- Vi har ikke haft en eneste melding om nogen trafikale udfordringer, men der er ikke heller ikke så mange, der har været ude at køre. Men situationen kan jo selvfølgelig hurtigt ændre sig, siger vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi torsdag morgen.

Bæltekøretøjer i henholdsvis Svendborg og Rudkøbing har stået klar til at rykke ud, hvis et redningskøretøj skulle have assistance, og på Ærø er der et militærkøretøj. Men politiet ikke har haft brug for hjælp i nattens løb.

- Vi har ikke haft dem ude at køre. Om de har været ude at køre med ambulancer, ved jeg ikke noget om, siger vagtchefen.

- Kør forsigtig

På baggrund af den aktuelle situation kan man godt bevæge sig ud på vejene. Man skal dog fortsat være forsigtig.

- Vi har en formodning om, at man godt kan bevæge sig ud og selvfølgelig køre på arbejde, når man skal det. Det er heller ikke unødig udkørsel. Man skal køre i god tid og være forsigtig, lyder opfordringen fra Thomas Bentsen.

DMI melder torsdag morgen stadig om snefygning i Svendborg, Langeland og Ærø Kommuner, mens der er risiko for fygning i Middelfart, Nyborg og Faaborg-Midtfyn Kommuner.

Snefygning kan medføre hurtig lukning af udsatte veje og dannelse af snedriver, nedsat sigt samt risiko for standsning af kollektiv trafik.

Trods varsling om snefygning: Rolig nat på Sydfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce