Treårig så dom over heroinbande


Treårig så dom over heroinbande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks idømt straffe op til 11 års fængsel for indsmugling af heroin fra Pakistan. Fire blev udvist for bestandigt, når straffen er udstået.

En treårig pige sad hos sin mor og så i dag sin onkel og fem andre medlemmer af en heroinbande blive idømt hårde straffe i Østre Landsret. Flere andre mindreårige piger fulgte også deres forbryderiske familiemedlemmer fra tilhørerrækkerne.

Den hårdeste straf på 11 års fængsel faldt over den 44-årige Saijad Haider, som brugte et pakistansk forældrepar som kurerer og skalkeskjul. Tricket var, at han gik frejdigt gennem tolden i København efter en rejse fra Islamabad. Politiet troede, han havde heroin i bagagen. Men det havde parret, som fulgte efter ham. Tricket gik godt første gang i februar 2007.

Men anden gang gennemskuede narkobetjentene mønstret og anholdt forældreparret, da de igen fungerede som kurerer i juli 2007. De medbragte deres dengang 14-årige datter for at ligne en pæn familie, men deres kufferter blev afsløret med et indhold på fire kg heroin.

Forældreparret Shahzad og Shaizado Hussain blev i dag idømt henholdsvis ni og fem års fængsel.

Både hovedmanden Haider og faren bliver udvist for bestandigt, når de har udstået straffen. Moren slap med en betinget udvisning.

Bandens spanske forbindelse, Ijaz Ahmed, blev idømt otte års fængsel og udvist, mens endnu en heroinhandler, Atif Perviz, blev idømt seks år og ligeledes udvist. Endelig fik vietnameseren Jun Lim An halvandet års fængsel for handel med 200 gram heroin.

En enkelt ændring i forhold til byrettens dom var frifindelsen af en 41-årig mand, som dermed gik fri af en straf på fem års fængsel og udvisning.

Banden blev dømt for handel med op til 10,4 kg heroin. Politiet kom på sporet, da fynsk politi fik fat i et par lokale narkohandlere, som fik deres stoffer fra pakistanere i hovedstaden.

Treårig så dom over heroinbande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce