Et tidligere medlem af Black Army er en af de personer, som Morten Østergaard skal mødes med, når han fra onsdag til fredag flytter ind i et lejet lejlighed i Vollsmose.

Det Radikale Venstre har været en tur på internet-tjenesten Airbnb og lejet en lejlighed i Vollsmose til deres partileder Morten Østergaard, der fra onsdag til fredag rykker ind i Odense bydelen.

Under sit tre dage lange ophold kommer den radikale leder i kontakt med en stribe mennesker i Vollsmose. Både på møder, i private hjem og ved at opsøge blandt andet idrætsklubber.

Blandt de personer, som Morten Østergaard skal mødes med en en 27-årig dansk-palæstinenser, som har en fortid i banden Black Army. I dag er manden gadeplansmedarbejder, rollemodel og har været nomineret som "Årets borger i Vollsmose".

Morten Østergaard ankommer ifølge planen til Vollsmose sidst på formiddagen onsdag og sidste programpunkt er et hjemmebesøg fredag aften ved spisetid.

I de tre dage har Morten Østergaard også et enkelt programpunkt, som ikke er i bydelen. Fredag eftermiddag tager han i Rosengårdcentret for at tale med folk om deres holdninger til Vollsmose.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
Politiker skifter Christiansborg ud med Vollsmose: - Jeg vil under huden på problemerne

Politiker skifter Christiansborg ud med Vollsmose: - Jeg vil under huden på problemerne