Tre biler i uheld på E20: Tusinder skal ud og køre i snevejret

Arkivfoto: Jørgen Hansen

Tre biler i uheld på E20: Tusinder skal ud og køre i snevejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ryddet sne og spredt salt på motorvejene og landeveje over Fyn, men selvom vejret indbyder til at lade bilen stå, er der udsigt til massiv trafik over Fyn i dag, for skærtorsdag er en af årets travleste dage på Storebæltsbroen.

Alt ånder fred og ro, lød det skærtorsdag morgen fra Fyns Politi, som ikke havde fået nogen meldinger om alvorlige problemer i trafikken på grund af sneen, som siden natten til torsdag har dalet ned over Fyn.

Ifølge Vejdirektoratet var der torsdag morgen gang i både snerydning og saltning på motorvejene og de større tværgående og nord-sydgående landeveje på Fyn.

Vejtemperaturen ligger mange steder omkring eller lige under frysepunktet, så der er advarsler om glatte veje i næsten alle fynske kommuner.

Lidt efter klokken 11 var tre biler involveret i et sammenstød på E20 i vestlig retning mellem afkørsel 54, Vissenbjerg, og 55, Aarup. Bilerne er nu bugseret ind i nødsporet, oplyser Fyns Politi. Ingen er kommet til skade ved uheldet.

Ifølge DMI's prognose kan der falde omkring syv millimeter nedbør på Fyn i dag, hvilket svarer til cirka syv centimeter sne, og vinden bliver let til frisk, hvilket giver risiko for snefygning.

Snevejret ventes at stoppe i aften, men da natten bliver kold med temperaturer mellem nul og fem graders frost, vil fynboerne formentlig også langfredag stå op til et vinterligt landskab.

Sneen kan komme til at genere en del trafikanter, selvom den falder på en helligdag, for ifølge Sund & Bælt ventes trafikken over Storebæltsbroen at blive massiv omkring middag skærtorsdag. Her forventer broselskabet, at op mod 5000 biler vil køre over broen i løbet af en time.

- Vi sørger for, at anlægget hele tiden er bemandet efter, hvor mange biler der forventes. Vi sætter derfor også ekstra mandskab ind i påskeferien, så vi er klar til at tage imod bilisterne, fortæller Jens Kjær Nielsen, chef for Storebælts betalingsanlæg, i en pressemeddelelse.

Han minder om, at det nu er muligt at betale med sin bils nummerplade, når man kører gennem betalingsanlægget ved Halsskov. Det kan spare en for tid og giver den samme rabat, som hvis man bruger Brobizz.

Tre biler i uheld på E20: Tusinder skal ud og køre i snevejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce