Tolv kongelige timer


Tolv kongelige timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KANTEN
Der er et halvt døgn til at nå det i. Præcis kl. 10.00 i dag går Kronprinsparret i land fra "Dannebrog" på Odense Havn og først tolv timer senere vinker Mary og Frederik farvel, når kongeskibet i fakkelskær står ud gennem kanalen.

Ved det kongelige bryllup krævede det en ganske veludviklet fysik at erobre første parket til Kronprinsparrets tur gennem København, men i Odense er den røde løber rullet ud til folket. Parret cirkulerer gennem byen i bil og til fods, og der bliver masser af muligheder for at se de kongelige "i levende live".

Pingerne og de professionelle kommer selvfølgelig rigtig tæt på, og de mest betydningsfulde skal spise picnic og til reception på kongeskibet "Dannebrog." Men det store folkelige møde med de kongelige finder sted ude i den odenseanske virkelighed.

I gågaderne, på Brandts, i Odense Zoo, i Vollsmose og i H. C. Andersen-kvarteret. På den cirka 25 kilometer lange Rolls-Royce-tur ad gader, stræder og stier, vil folket og de kongelige kunne udveksle vink og hurraer. Der skal spadseres og sejles op ad åen.

Der er ingen undskyldninger for ikke at kunne få et kongeligt "kick". Avisen i morgen vil afspejle festdagen, men da hele Odense er indbudt, vil vi også gerne se dit superbillede af kongerigets mest populære par. Eller et helt særligt billede fra dagen.

Marys Tommelise-buket (dog en kopi) er den absolutte førstepræmie, men mere om det på side 2 i Fyn-Odense-sektionen.

Tolv kongelige timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce