DSB måtte tirsdag formiddag indstille togtrafikken mellem Odense og Nyborg efter en personpåkørsel ved Odense. Klokken 12.50 oplyser Fyns Politi, at togdriften kan genoptages.

Odense/Nyborg: Der kørte tirsdag formiddag ingen tog mellem Odense og Nyborg. Det oplyste DSB på sin hjemmeside. I stedet blev der indsat busser, som fragtede passagererne mellem de to byer. Busserne kørte ifølge DSB i pendulfart mellem Nyborg og Odense via Langeskov.

Årsagen til, at togene holdt stille, var en personpåkørsel, der var sket ved Odense. Ifølge Fyns Politi var en 45-årig mand blevet ramt af et tog i det østlige Odense. Den 45-årige mand var blevet dræbt.

Klokken 12.50 kunne Fyns Politi på Twitter meddele, at undersøgelserne på uheldsstedet var afsluttet, og togdriften kunne genoptages.

Mens togtrafikken var indstillet, måtte intercity- og lyntogene vende i henholdsvis Odense og Nyborg.

Det er kun fire dage siden, togtrafikken mellem Odense og Nyborg senest måtte afbrydes. Det skete, da en person blev fundet mellem sporene nær stationen i Nyborg om morgenen fredag 26. januar. Togene holdt stille i knap tre timer fra klokken 8.30 til klokken 11.15.

Seks dage tidligere, lørdag 20. januar, mistede en 67-årig mand fra Odense livet, da han trådte ud foran et tog på Svendborg-banen ved en overskæring i det sydlige Odense. Påkørslen betød, at trafikken på banen måtte erstattes af busser i nogle timer.

Der måtte også indsættes busser, da en 61-årig mand var blevet ramt af et tog ved Skalbjerg Station på Vestfyn 28. december.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Fyens.dk og vinskribent for Fynske Medier.

Mere om emnet

Se alle
3
Person dræbt i påkørsel: Togene kører igen mellem Odense og Nyborg

Person dræbt i påkørsel: Togene kører igen mellem Odense og Nyborg

3
29-årig kørt ned af tog: Politiet efterlyser oplysninger

29-årig kørt ned af tog: Politiet efterlyser oplysninger