To trafikdrab på et døgn

Dagen efter en 18-årig mand kørte sig selv ihjel i en soloulykke på Strandvejen mellem Strib og Middelfart havde venner og pårørende lagt blomster og tændt lys på ulykkesstedet.
Foto: Peter Leth-Larsen

To trafikdrab på et døgn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af et døgn har trafikken på Fyn kostet to mennesker livet.

Ved middagstid fredag den 19. februar kørte en 18-årig mand galt i en soloulykke på Strandvejen nord for Middelfart. Det skyldtes formentlig for høj fart og manglende køre-erfaring, at manden mistede herredømmet over sin bil og ramte en lygtepæl, der knækkede.

Manden blev dræbt på stedet.

- Ved så alvorlige trafikulykker tilkalder vi altid en bilinspektør, som har redskaber til at bedømme farten, blandt andet ud fra skaderne på bilen. Og ud fra de skader at dømme er der formentlig kørt meget stærkt, siger Jesper Fält, vagtchef hos Fyns Politi.

Bedstefar i bilen blev dræbt

Om formiddagen, fredag den 19. februar, kom en 28-årig kvinde kørende ad Sundbrovej, da hendes bil skred ud på vej ned ad Bregninge Bakke.

Ud for Carlsberg Camping ramte bilen en modkørende lastbil, og både kvinden og hendes 81-årige bedstefar, der var med i bilen som passager, blev klemt fast i bilen.

Kvinden blev indlagt til observation for skader, mens den 81-årige mand blev indlagt til undersøgelse og scanning, da han var senil og ikke kunne forklare, om eller hvor han havde ondt.

Han blev først meldt uden for livsfare, men lørdag døde han af sine kvæstelser.

To trafikdrab på et døgn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce