To partier imod: Italienere skal bygge Nyt OUH

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) er tilfreds med valget af den italienske totalentreprenør, der skal bygge store dele af Nyt OUH. Foto: Jens Wognsen

To partier imod: Italienere skal bygge Nyt OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag besluttede regionsrådet i Region Syddanmark, at italienske JV CMB / Interia skal stå forbyggeriet af Nyt OUH.

Mandag besluttede et bredt flertal i Region Syddanmarks regionsråd, at JV CMB / Interia skal færdigprojektere samt bygge vidensakse og behandlings- og sengeafsnit for Nyt OUH.

Den italienske totalentreprenør blev valgt, fordi konsortiet gav det tilbud, som samlet set giver det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

Udover JV CMB / Interia havde MT Højgaard og NCC/Bravida budt på opgaven. Region Syddanmark har vurderet tilbuddene udfra tre forhold: proces og metode, organisation og bemanding samt rådighedsbeløb. Tilbuddene var meget lige på de kvalitative kriterier, men i forhold til rådighedsbeløb får Region Syddanmark 435 millioner kroner mere at bygge sygehus for ved at vælge JV CMB / Interia frem for det næstbedste tilbud.

SF's to medlemmer og Enhedslistens ene stemte imod.

Endelig underskrivelse i 2018

Nu hvor der er valgt totalentreprenør til opgaverne, er perioden frem til oktober 2018 sat af til at optimere projektet.

Den endelige underskrivelse af kontrakten med totalentreprenøren - eller flere af dem - sker først i tredje kvartal af 2018. Cirka samtidig vil der blive skrevet kontrakt med totalentreprenøren på klyngerne, der skal etableres i forbindelse med supersygehuset, hvor man i slutningen af november fandt de prækvalificerede firmaer til opgaven.

To partier imod: Italienere skal bygge Nyt OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce