To mænd fængslet efter skyderi


To mænd fængslet efter skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd er blevet fængslet efter torsdagens skyderi i Heimdalsgade på Nørrebro i København. Skyderiet var et led i et opgør mellem indvandrerbander.

To mænd er blevet fængslet i 13 og 27 dage efter torsdagens skyderi i Heimdalsgade på Nørrebro, hvor to unge mænd blev såret i ballen og i lysken.

De to mænd på 18 og 27 år blev anholdt på Østerbro kort efter skyderiet, og fredag blev de fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre.

De seneste skyderier tegner billedet af, at spændingerne blandt indvandrerbanderne internt er blevet så store, at de slår ud i lys lue. Hos politiet har man endnu ikke nogen klar idé om, hvad striden konkret handler om.

- Vi håber selvfølgelig, at det er et par enkeltstående hændelser, siger politiinspektør Svend Foldager.

Der har gennem de seneste uger været forlydender om, at nogle af hovedstadens indvandrergrupper har sluttet fred med Hells Angels, mens andre har valgt at stå uden for fredsaftalen.

Torsdagens skyderi fik politiet til at genindføre visitationszoner i Tingbjerg, indre og ydre Nørrebro samt Nordvestkvarteret. Dermed håber politiet, at man får sendt et klart signal til banderne om, at de bliver "pelset", hvis de bevæger sig ind på Nørrebro med våben i hænderne.

Hen over weekenden vil politiet skrue op for tilstedeværelsen på Nørrebro.

- Vi øger patruljeringen på Nørrebro. Det bliver steder som Blågårds Plads, Mjølnerparken og Tingbjerg, siger Jesper Simonsen fra politiets bandeenhed.

To mænd fængslet efter skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce