To danskere døde af kulde

Kulde helt ned til minus 19 grader. Det var formentlig årsagen til, at en 47-årig hjemløs lørdag nat døde i Horsens. Også i Skagen er en mand død af kulde.
Foto: Henrik Kastenskov/POLFOTO

To danskere døde af kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De seneste dages vintervejr med temperaturer helt ned til omkring 20 minusgrader har tilsyneladende kostet to danskere livet.

Nordjyllands Politi efterlyser navnet på en cirka 40-årig mand, der mandag morgen blev fundet død i en kælderskakt på den nedlagte Kappelborgskolen i Skagen, oplyser DR Nordjylland.

Manden er tilsyneladende frosset ihjel. Ifølge en avisartikel, som var imellem mandens ejendele, bliver han kaldt "Badekarret". Af artiklen fremgik det, at han ville gå fra Fyn til Skagen, hvor han ville holde jul sammen med en følgesvend kaldet "Østrigeren".

Politiet vil meget gerne i forbindelse med "Østrigeren", der kendes på sit meget lange fuldskæg.

Lørdag morgen blev en 47-årig hjemløs mand fundet død ved banegården i Horsens. Alt tyder på, at også han er frosset ihjel. I Horsens blev der målt helt ned til 19 minusgrader den nat. Manden blev fundet af en kvinde ved en rampe på godsterminalen i Løvenørnsgade.

Den hjemløses ekskone har hjulpet ifølge Horsens Folkeblad hjulpet politiet med identificeringen af den 47-årige mand.

Der er omkring 5000 hjemløse i Danmark, og ifølge nødhjælpsorganisationerne er det flere år siden, at en hjemløs er frosset ihjel i Danmark, skriver avisen.dk.

Den kolde vintervejr, som har ramt det meste af Europa, har foreløbig kostet mere end 60 personer livet. Tre svenskere er frosset ihjel.

To danskere døde af kulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce