Salget af billetter til anden omgang af Tinderbox går så forrygende, at alle endagsbilletter til torsdag nu er udsolgt

Arrangørerne af årets Tinderbox har tilsyneladende ramt plet med navne som Rammstein, The 1975, The National og fynske Saybia.

I hvert fald er festivalens åbningsdag, hvor de nævnte bands spiller, nu udsolgt.

- Det er ret fantastisk, og vi er virkelig glade og stolte over, at vi allerede nu kan melde udsolgt af torsdagsbilletter, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og tilføjer:

- Det kommer selvfølgelig ikke bag på os, at navne som Rammstein og The National ville være så eftertragtede, men samtidig kan vi konstatere, at alle billettyper sælger rigtig godt - og markant bedre end ved sidste sommers debutår.

Der er stadig ledige billetter tilbage til dagene fredag og lørdag. Derudover er det stadig muligt at købe 3-dages partoutbilletter og 3-dagesbilletter til VIP-området.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres