Tiltalt for giftdrab: Min mand havde selvmordstanker


Tiltalt for giftdrab: Min mand havde selvmordstanker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

38-årig kvinde nægter at have dræbt sin mand med hestemedicin. Han var træt af livet, fortæller hun i retten.

- Han sagde til mig, at det ville være bedre, hvis han ikke vågnede op i morgen, fortæller den 38-årige kvinde i retten.

Onsdag morgen indledte Retten i Hillerød sagen mod den 38-årige MH, der er tiltalt for giftdrab på sin mand tilbage i december 2011.

Kvinden, der er uddannet dyrlæge, er tiltalt for at have forgiftet sin 36-årige mand. Han skulle angiveligt have fået flere forskellige præparater til bedøvelse af dyr.

Obduktionen har vist, at det var en dødelig mængde af ketamin, der normalt bruges til bedøvelse af heste, som manden døde af.

Da politiet fandt ham liggende død i sengen, havde han to stiksår på sit lår. Dengang mente politiet, at der var tale om et selvmord.

For ved hans seng lå der et brev, hvor der stod: "Træt, kan ikke mere. Pas godt på (navnet på datteren, red.) og hinanden".

MH sidder i afhøringsstolen iført en ternet skjorte, brune bukser og et blomstret halstørklæde og fortæller om deres parforhold.

- Han var fagligt dygtig, men meget usikker. Han havde brug for mere bekræftelse fra mig, siger hun til anklager Marianne Gjedde-Nielsen.

Med manden har hun en datter på fire år. Hun fortæller, at deres forhold blev belastet, efter at de fik datteren i 2009.

Han mente, at hun brugte for meget tid på sine syv katte. Derimod mente MH, at der skulle være plads til at være sammen med venner og gå på katteudstillinger.

En dag havde han fortalt hende, at han overvejede at køre ind i et vejtræ.

Parret besluttede sig senere for at gå til parterapi, og efter tre gange i terapi besluttede de sig for at blive separeret.

Om hendes mands død fortæller hun, at det var kaos efterfølgende, og at det er hårdt at være enemor.

Tiltalt for giftdrab: Min mand havde selvmordstanker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce