Tidligere bandemedlem indblandet i slagsmål i retssal


Tidligere bandemedlem indblandet i slagsmål i retssal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af 12 tiltalte fortæller, at han ikke længere er tilknyttet banden Brothas. Han var med i slagsmål i retten

I Retten i Glostrup er det kommet frem, at en af de tiltalte ikke længere var medlem af banden Brothas, da han sammen med 12 andre blev anholdt for våbenbesiddelse den 16. april.

Tirsdagens retsmøde fik en tumultarisk indledning på grund af et massivt slagsmål mellem bandemedlemmerne. Her var VV, der har advokat Jane Ranum som forsvarer, også indblandet.

Efter at politiet førte ham og de andre indblandede ind i retssalen efter slagsmålet, er VV blevet placeret langt væk fra de 12 andre tiltalte.

Hvad, der var baggrund for slagsmålet, er endnu uklart.

VV fortæller, at han ikke længere er tilknyttet Brothas. Han vil hellere bruge tid med sin kæreste, og har der valgt at tage afstand fra gruppen.

- Jeg omgås ikke med dem mere, da det bliver for stressende med politi. Jeg har valgt at tage afstand fra det. Jeg vil leve mit eget mit liv nu, fortæller han til anklager Christian Schrøder.

Den 27-årige VV er en af de få tiltalte, der har valgt at udtale sig i retssagen.

Han er sammen med 12 andre mænd med tilknytning til banden Brothas tiltalt for at have været i besiddelse af en taske som indeholdt tre haglgeværer.

Anklagen lyder på, at de tiltalte i forening har gravet tasken med våben op ved Gladsaxe Kirkegård. Våbnene skulle angiveligt videregives til banden Værebros Hårde Kerne, VHK.

Ni af de tiltalte blev anholdt tæt på gerningsstedet, mens VV og to andre tiltalte befandt sig i nærheden. VV blev anholdt på en parkeringsplads et stykke væk fra kirkegården.

- Jeg gik længere væk for mig selv. Mig og en gruppe venner var blevet beskudt en måned før, og jeg havde ikke lyst til at befinde mig i en større gruppe, fortæller han.

Alle 13 tiltalte nægter sig skyldige i anklagen om våbenbesiddelse.

Tidligere bandemedlem indblandet i slagsmål i retssal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce