Thorning: Plads til forbedringer, men...


Thorning: Plads til forbedringer, men...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, har ikke store forventninger til de mange nye ministre. Gamle ansigter på nye poster, mener hun.

Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, har - måske ikke overraskende - ikke skyhøje forventninger til de nye ministre.

- Jeg ønsker selvfølgelig de nye ministre tillykke. Vi glæder os til at lære dem at kende og samarbejde med dem, lyder hendes første kommentar.

Men det var så også de positive ord.

- Jeg er bare nødt til at sige, at der for de fleste vedkommende er tale om de samme gamle brikker, der bliver placeret på andre poster. Derfor har jeg desværre ikke forventninger om store forandringer i regeringens politik, lyder det fra Helle Thorning-Schmidt.

På spørgsmålet, hvilke af de nye ministre hun har størst forventninger til, svarer Helle Thorning-Schmidt:

- Der er plads til forbedringer på utrolig mange områder. Eksempelvis arbejdsmarkedspolitikken, miljøområdet og socialpolitikken. Vi kan kun håbe på det bedste, men jeg tror ikke, det medfører væsentlige forandringer. Derfor er der brug for en regering med en ny farve.

Spørgsmål: Frygter du, at noget af den medvind, oppositionen på det seneste har haft, nu forsvinder med nye ansigter på de forskellige ministerposter?

- Nej, jeg tror, at politik handler om politik. Altså hvordan man vil styre landet ud af krisen og om, hvordan velfærdssamfundet ser ud. Derfor tror jeg ikke, at nye ansigter gør en forskel, siger Helle Thorning-Schmidt.

Thorning: Plads til forbedringer, men...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce