Terrorsigtets sim-kort muligvis fundet


Terrorsigtets sim-kort muligvis fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et vigtigt spor i sagen om angrebet mod tegneren Kurt Westergaard er måske fundet. Politi vil ikke udelukke af have fået fat i sigtet somaliers sim-kort.

Politiet har fået fingre i sim-kortet til en telefon, der med stor sandsynlighed tilhører 28-årige somalier. Kortet er fundet kort fra Muhammed-tegneren Kurt Westergaards hjem, hvor somalieren trængte ind med en økse i juledagene.

Kort efter episoden fandt et tv-hold fra TV2 Østjylland sim-kortet, og det kan være et afgørende spor, skriver tv-stationen.

Tv-holdet afleverede kortet til politiet, der efter de tekniske undersøgelser kan fortælle, at sim-kortet nu er en relevant del af efterforskningen.

- Sim-kortet tilhører ikke bare en tilfældig forbipasserende. Det kan ikke udelukkes, at det tilhører den 28-årige somalier, siger politikommissær Frits Kjeldsen til TV2 Østjylland.

Med kortet fra telefonen kan politiet nu finde ud af, hvilke opkald og beskeder den 28-årige foretog før angrebet på tegneren.

Politikommissæren vil dog ikke bekræfte, at kortet tilhører somalieren, der efter indtrængningen blev skudt i hånden og benet af betjente. Frits Kjeldsen vil af hensyn til efterforskningen kun sige, at politiet arbejder videre med sagen.

- Via nogle cifre udenpå sim-kortet har vores teknikere fastslået, hvor det er købt. Jeg kan kun sige, at købsstedet er meget interessant.

Der har været kritik af politiet, fordi det var et tv-hold og ikke politiet, der fandt kortet.

Terrorsigtets sim-kort muligvis fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce