Syndig nytårsfejring

Kransekagerne tager form - mange former - hos konditorer landet over i disse dage. På det traditionsrige Konditori La Glace i Skoubogade ved Strøget i København fremstiller man, som det ses her, alene i denne uge før nytår et halvt ton mandelmasse, som er grundstammen i en enhver anstændig kransekage. Dette syndige akkompagnement til midnatschampagnen vil for mange blive den sidste synd, de begår i det gamle år og den første, de begår i det nye. Dagen efter er det nytårsforsætternes tid, og de fleste vil tvinge sig til slet ikke at tænke på at spise kransekage, hvis kalorieindhold er omvendt proportional med midnatsstykkernes lidenhed. (Kim Agersten/POLFOTO)
Foto: AGERSTEN KIM/POLFOTO

Syndig nytårsfejring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ovenpå julen er målsætnningen om at tabe sig en klassiker blandt nytårsforsætterne. Alligevel er kransekagen på bordet og bliver dermed 2009's sidste synd og 2010's første.

Syndig nytårsfejring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce