Svendborg-kandidat taget på sengen


Svendborg-kandidat taget på sengen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valget kommer helt bag på kandidat

ALLESTED: Anne Møllegaard Mortensen, der stiller op i Svendborgkredsen for Dansk Folkeparti, blev taget på sengen, da statsministeren udskrev valg.

Hun forventede godt nok, at et valg snart ville komme, men kommunalbestyrelsesmedlemmet i Faaborg-Midtfyn Kommune synes ikke selv, hun er helt oppe på mærkerne.

- Hvad siger du til, at der er udskrevet valg nu?

- Jamen, så må vi jo i gang. For mit vedkommende bliver valgkampen kort, fordi jeg først lige er blevet opstillet. Men jeg vil gøre det så godt, jeg kan.

- Er du klar til at føre valg-kamp? - Jeg vil ikke prale med, at jeg er klar til valgkamp. Jeg har dårligt nok nået at møde min vælgerkreds. Vi skal til at se på det de næste par dage, og jeg regner med at vide mere om, hvordan valgkampen skal køre senere i dag. Det er jo også første gang, jeg er med på den her side af valget.

- Hvad er dine mærkesager?

- Specielt problematikken omkring medarbejdere i det offentlige, og også det private. Hvor gode vi er til at varetage medarbejdernes tarv, med hensyn til sygefravær og sådan. Sundhedsrelaterede emner og ældresektoren er vigtige.

- Hvordan tror du dine chancer er for at blive valgt?

- Det vil jeg lade være op til vælgerne. Jeg har kun 19 dage til valgkampen, og har ikke haft den store chance for at profilere mig. Med mindre pressen vil vise mit billede i ny og næ.

Svendborg-kandidat taget på sengen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce