Stribe af indbrud: Koben har været hårde ved fynske villaer

The tool used at destruction of old structures and at larceny - crowbar with black gloves.
Foto: Colourbox

Stribe af indbrud: Koben har været hårde ved fynske villaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En eller flere tyve har tilsyneladende udset sig Østfyn som mål. Fyns Politi havde søndag formiddag modtaget ni anmeldelser om indbrud i private hjem og et enkelt bageri. De fleste er sket fredag eller lørdag.

Der forestår en del oprydning i flere hjem på Østfyn, efter at de i slutningen af ugen har haft uønsket besøg. Alene i Kerteminde Kommune har seks husejere anmeldt, at de har haft indbrud, oplyser Fyns Politi søndag formiddag.

På Damgårds Alle har en tyv været inde i to villaer - begge steder er indbruddet foregået i tidsrummet fredag middag til lørdag eftermiddag, og begge steder er tyven kommet ind ved at bryde et vindue op.

En villa på Heibergsvej har også haft indbrud i perioden fra fredag middag til lørdag morgen, og også her er et vindue blevet brudt op. Både her og i en villa på Andekæret, hvor der også har været indbrud via et vindue på et tidspunkt mellem fredag eftermiddag og lørdag middag, er der stjålet sølvtøj sammen med diverse andre ting, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist til Fyens.dk.

Alarm skræmte tyv

I Langeskov er der også blevet brugt et koben til at åbne et vindue og bryde ind i en villa på Mellem Møllevej, og her har tyven været hurtig. Ejeren forlod sit hjem fredag klokken 18 og kom tilbage klokken 20.30 og opdagede, at der havde været indbrud.

Koben er der ifølge politiet også blevet brugt ved et indbrud på Ellingevej syd for Langeskov - det skete lørdag mellem klokken 18 og 22.

I Ullerslev har politiet foreløbig fået melding om et enkelt indbrud i en villa på Pårupvej, hvor et vindue er blevet brudt op på et tidspunkt mellem fredag klokken 17 og lørdag klokken 17.

Vinduet var også tyvens vej ind i huset ved et indbrud på Mejerivænget i Ørbæk i tidsrummet fra torsdag klokken 14 til lørdag klokken 14. Huset er gennemrodet, og der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet, oplyser Fyns Politi.

Det er der til gengæld i Ørbæk Bageri, som havde besøg af en tyv lørdag klokken 21.08. Her gik en alarm nemlig i gang, og den har formentlig skræmt tyven væk. I hvert fald menes tyven, der havde brækket et vindue op, ikke at have været inde i bageriet.

Stribe af indbrud: Koben har været hårde ved fynske villaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce