Stephanie Lose: - Vi skal stadig følge Bios tæt

Regionsrådet var tirsdag til møde i Vejle for at blive orienteret om Bios.
Foto: Mads Hansen

Stephanie Lose: - Vi skal stadig følge Bios tæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdsmiljøloven er blevet brudt i løbet af den første uge, Bios har haft ambulancedriften i Region Syddanmark. Det var konklusionen, da regionsrådet tirsdag aften var kaldt til informationsmøde om regionens nye ambulanceoperatør.

Arbejdsmiljøloven er blevet brudt. Det fortæller Vibeke Syppli Enrum, efter at regionsrådet var til orienteringmøde om den nye ambulancetjeneste tirsdag aften.

- Reglerne er blevet brudt 13 gange ud af 1250 tilfælde. Det lyder måske ikke af så meget, men det er stadig mere end en gang i døgnet, og det synes jeg er for meget, siger hun.

Regionsrådets formand, Stephanie Lose, fortæller at regionen i samarbejde med Bios har gennemgået firmaets vagtplaner, og arbejdsmiljøreglerne er ganske vist blevet brudt, men det tyder ikke på, at Bios bevidst har forbrudt sig mod reglerne.

- Reglerne er blevet brudt i en procent af tilfældene. Selvom ethvert tilfælde er for meget, kan der opstå et eller andet akut, hvor det er nødvendigt at reddere bliver længere, men man skal ikke planægge efter det. Hvis det viser sig, at Bios har gjort det, må vi indskærpe reglerne over for dem, siger hun.

Hun ærgrer sig over, at der allerede en uge efter Bios' overtagelse igen er tumult.

- Min tillid til Bios er uændret. I min bog er tillid noget, man gør sig fortjent til over længere tid, og nu har Bios været i gang i en uge. Så vi skal fortsat arbejde på at forbedre Bios, og det skal vi gøre ved at være tæt på og holde øje med, hvordan tingene skrider frem.

Stephanie Lose: - Vi skal stadig følge Bios tæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce