Fyns Politi har fundet en snustobaks-dåse ved motorvejsbroen ved Spedsbjerg, hvorfra der i september blev smidt en 40 kilo tung sten ned mod bilisterne.

Fyns Politi fandt en dåse snustobak af mærket "Ink - Strong Original", da de lørdag den 9. september undersøgte motorvejsbroen ved Spedsbjerg, hvor en eller flere gerningsmænd havde kastet en 40 kilo tung sten ned mod bilister på vej mod Sjælland.

Nu beder politiet offentligheden om hjælp i forbindelse med efterforskningen.

Stenen, som målte 50 gange 25 centimeter, blev kastet ned på E20 klokken 3 om natten og var tæt på at ramme en personbil, som dog nåede at undvige. Det samme gjorde en lastbil, der kom bagfra - den fik lettere skader.

Vores kriminalteknikere har fundet DNA-spor på dåsen, som kan være afsat af den person, som efterlod eller tabte den på gerningsstedet.

Per Lydiksen Laursen, vicepolitidirektør ved Fyns Politi

- Vores kriminalteknikere har fundet DNA-spor på dåsen, som kan være afsat af den person, som efterlod eller tabte den på gerningsstedet, siger Per Lydiksen Laursen, vicepolitidirektør ved Fyns Politi.

Vigtige oplysninger

Politiet håber, at den, der efterlod dåsen kan ligge inde med vigtige oplysninger i sagen:

- Dåsen kan være efterladt af gerningsmanden, men den kan selvfølgelig også være efterladt eller tabt af nogen, der tilfældigvis kom forbi stedet. Under alle omstændigheder vil vi gerne høre, hvis nogen kender til dåsen, siger Per Lydiksen Laursen.

Stenkastet skete blot to kilometer fra det sted, hvorfra et stenkast i august 2016 dræbte en 33-årig tysk mor og lemlæstede hendes 36-årige mand, da de sammen med deres seks-årige søn var på vej hjem til Tyskland.

Har man oplysninger i sagen om snustobaksdåsen eller om stenkastet, bedes man ringe til Fyns Politi på tlf. 114.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.

Mere om emnet

Se alle
8
Stenkast på E20: Politiet lukkede Fynske Motorvej i flere timer

Stenkast på E20: Politiet lukkede Fynske Motorvej i flere timer

Fyns Politi om de to sager med stenkast: - Vi tror, det er de samme, der står bag

Fyns Politi om de to sager med stenkast: - Vi tror, det er de samme, der står bag

5
14 måneder efter drab: - Kameraer har været alt for længe undervejs

14 måneder efter drab: - Kameraer har været alt for længe undervejs