Statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) kone, Anne-Mette Rasmussen danser med, når næste omgang af "Vild med dans"" er tilbage på skærmen til efteråret.
Danskerne får nu mulighed for at se statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) kone i en cha-cha-cha. Anne-Mette Rasmussen har nemlig sagt ja til at deltage i næste omgang af "Vild med dans", oplyser TV2.

- Jeg glæder mig meget til at møde alle deltagerne og være sammen med dem omkring noget meget positivt - nemlig at danse. Den største udfordring bliver at lære alle trinene rigtigt, og jeg vil gøre mit bedste, så min dansepartner bliver tilfreds, siger Anne-Mette Rasmussen.

Og hun har fået tilladelse fra højeste sted.

- Da den første begejstring havde lagt sig, begyndte jeg at overveje min medvirken mere alvorligt, men da hele familien bakkede op, sagde jeg ja tak. I vores familie danser vi meget, og jeg vil gerne deltage i et program, som har medvirket til, at danseskoler rundt omkring i landet nærmest er blevet overbooket. Dans giver livsglæde og motion, siger Anne-Mette Rasmussen.

Mere om emnet

Se alle

Statsministerfrue klar til frække danse