Sprogdoktoren indstillet til Årets Fynbo


Sprogdoktoren indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Journalisten, sprogmanden, forfatteren og socialdemokraten Anders W. Berthelsen har chancen for at få Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Fyens Stiftstidendes sprogdoktor Anders W. Berthelsen "kæmper en utrættelig kamp for det danske sprog og for det fynske i særdeleshed", skriver indstiller Hans Torben Pedersen i sin begrundelse for, at Berthelsen bør modtage Fyens Stiftstidendes hæderspris Årets Fynbo:

 "Han giver os fynboer en kæmpe viden om dette, han har skrevet et hav af bøger, som jeg varmt kan anbefale. Senest "Fynsk så det synger", som man bliver i godt humør af at læse. Anders er en af de sidste danske sprogforskere på linje med Rasmus Rask", mener Hans Torben Pedersen.

En anden odenseaner, Anja Følleslev, der er daglig leder på Studenterhus Odense, er også indstillet til hædersprisen, fordi "hun gør så sindssygt meget for kulturlivet i byen og for de studerende. Odense er i fremgang på grund af de ildsjæle, der findes her i byen, og Anja er helt klart en af de største ildsjæle, man kan finde", skriver Maja Elmgreen i sin indstilling.

Også energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt er indstillet til Årets Fynbo, fordi han "gennem sit politiske virke som minister har gjort en masse positivt, også for os på Fyn. Han var bl.a. en af foregangsmændene for det tredje spor på motorvejen over Fyn", skriver indstiller Søren Wiilsbøll.

Du kan indstille din egen kandidat her.

Sprogdoktoren indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce