Spøgelsesbillist lider af epilepsi


Spøgelsesbillist lider af epilepsi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er stadigt uklart, om det var et epilepsianfald, der i går gjorde en 32-årig odenseaner til spøgelsesbillist.

En 32-årig odenseaner, der i går eftermiddags kørte frontalt ind en lastbil på den fynske motorvej, lider af sygdommen epilepsi.

Om det var et anfald, der gjorde ham til spøgelsesbillist, er dog stadig uklart.

- Vi skal have en lægelig udtalelse på, om det kan være årsagen til ulykken. Det kan vi ikke afgøre, siger vagtchef hos Fyns Politi, Erik Halkjær

Spøgelsesbillisten kørte i går eftermiddag ned på motorvejen i den forkerte vognbane ved afkørsel 51 Odense S og kørte i vestlig retning mod afkørsel 50 Hjallese.

Efter at have undveget to modkørende lastbiler stødte spøgelsesbillisten frontalt ind i en tredje lastbil. Et mindre mirakel og en vågen chauffør gjorde, at ingen kom til skade ved sammenstødet.

- Han har været rigtig, rigtig heldig. Den tredje lastbil nåede at bremse helt ned, så der var stort set ingen hastighed tilbage, men det kunne nemt være gået rigtig galt, siger vagtchefen hos Fyns Politi, Erik Halkjær.

Husker intet

Manden kunne efter ulykken selv gå ind i ambulancen, og blev senere i går aftes udskrevet fra hospitalet. Heller ingen andre billister kom til skade ved ulykken.

Ifølge vidner havde den 32-årige billist før ulykken på Stenløsevej overhalet en række biler, der holdt og ventede på at komme ud i rundkørslen.

- Da han overhaler bilerne, og der ikke er plads mellem dem og midterhellen, så tager han den modsatte vognbane, hvor de modkørende må køre op på fortovet for ikke at blive ramt. Så kører han den forkerte vej ud i rundkørslen, og tager den første vej til venstre, der er afkørslen til motorvejen, forklarer Erik Halkjær på baggrund af vidneforklaringer.

Spøgelsesbillisten selv kunne efter ulykken intet huske.

Politiet tog efter ulykken en blodprøve af spøgelsesbillisten.

- Han lugtede ikke af spiritus, og intet tyder på, at han var påvirket, siger Erik Halkjær.

Spøgelsesbillist lider af epilepsi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce