Spin på Facebook var privat snak


Spin på Facebook var privat snak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pressen er nogle kværulanter, der ikke skrev pænt nok om statsministeren og klimaaftalen, mener spindoktor på Facebook. Men det er privat snak, mener minister.

Der er åbenbart frit spil for regeringens spindoktorer på Facebook. I hvert fald afviser fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) at kommentere et indlæg fra hendes særlige rådgiver, eller spindoktor, Christopher Arzrouni, hvor han klager over pressens dækning af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og det netop overståede klimatopmøde i København.

- Min særlige rådgiver, Christopher Arzrouni, sendte via Facebook en hilsen til sin kollega, Søs Marie Serup. Jeg finder ikke anledning til at kommentere private hilsener afgivet på et såkaldt "socialt medie", oplyser Eva Kjer Hansen således i et svar til Socialdemokraternes forbrugerordfører, Benny Engelbrecht.

Sagen startede, da Lars Løkke Rasmussen særlige rådgiver, Søs Marie Serup, på Facebook anklagede pressen for at være "sølle", fordi den ikke havde gennemskuet, at et gennembrud var på vej under klimatopmødet, og at hendes chef, statsministeren, var i gang med "en lille genistreg". I en støtteerklæring skrev Christopher Arzrouni, at "det var godt, at du sagde fra i betragtning af, at der ikke var nogen i journaliststanden, der kunne finde ud af det".

Benny Engelbrecht undrer sig over fødevareministerens svar. Tidligere har politibetjente blandt andet fået skideballer for på Facebook at more sig over demonstranter som fik tæsk.

- Det er vildt pinligt, at statsministerens og fødevareministerens spindoktorer bruger Facebook til at anklage danske journalister for at være sølle og kværulanter, fordi journalisterne ikke vil tro på Lars Løkke Rasmussens spin om, at fiaskoen på klimatopmødet var en genistreg, som hans spindoktor påstår. Og bagefter løber spindoktorerne fra deres udtalelser og siger, at det var private udtalelser på Facebook. Det er altså en om'mer, fordi alt på Facebook er offentligt tilgængeligt, siger Benny Engelbrecht.

Spin på Facebook var privat snak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce