Spar to millioner: Bjarne Riis' luksusvilla tager et prisdyk

Bjarne Riis har haft villaen på Bellevuevej til salg siden 2006. Den gang var prisen 22 millioner kroner. Her 12 år senere er huset sat syv millioner kroner ned og er lige nu annonceret til salg for 15 millioner kroner. Foto: Lilienhoff

Spar to millioner: Bjarne Riis' luksusvilla tager et prisdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne Riis' udsigtsvilla på 308 kvadratmeter på Bellevuevej i Vinding ved Vejle har tidligere været sat til salg for 22 millioner og 17 millioner kroner. Nu er prisen sat ned til 15 millioner.

Vejle: Bjarne Riis har igen sat prisen på sin liebhaverbolig i Vejle ned.

Boligen, der ligger med udsigt over Vejle Fjord, blev opført i 2002. Boligen har siden været vist i boligmagasiner, og i 2009 blev Bjarne Riis og Anne Dorthe Tanderup gift ved et sommerbryllup i den 72.391 kvadratmeter store park, der hører til liebhaverboligen på Bellevuevej i Vinding.

Bjarne Riis og Anne Dorthe har to gange tidligere forsøgt at sælge huset, som de ifølge udtalelser til presse kun sjældent opholder sig i.

Ifølge mæglersiden Lilienhoff var liebhaverboligen første gang til salg i 768 dage fra december 2006 til februar 2009. Dengang kostede boligen 22 millioner kroner.

Finanskrise satte salget i stå

Finanskrisen satte som bekendt boligsalget i stå, og man skal derfor frem til 2015, inden Riis og Tanderup igen forsøgte sig.

Her var boligen til salg i 784 dage fra august 2015 til oktober 2017. Prisen var da faldet til 17 millioner kroner, altså et nedslag på fem millioner kroner. Dengang lykkedes det heller ikke for parret at komme af med boligen, der i grundplan nærmest har form som en cirkel, hvor der i den ene ende er spisestue, opholdsstue og køkken. Ejendommen rummer også en lade.

Her tredje gang har parret slået endnu to millioner kroner af prisen, og liebhaverboligen, der præsenteres som en syvværelses villa, er nu nede på 15 millioner kroner, altså et afslag på syv millioner kroner.

Spar to millioner: Bjarne Riis' luksusvilla tager et prisdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce