Med en simpel opskrift på hveder kan du spare flere hundrede procent i forhold til prisen hos bageren.
Det er store bededag i morgen, og traditionen er, at danskerne køber hveder i posevis for at have brød at spise fredag, når bagerne holder lukket.

Men regner man lidt på prisen på de lette hvedeboller, når man hurtigt frem til, at det betaler sig at bage sine egne hveder.

På linket herunder kan du se en let opskrift, der kun kræver mel, vand, gær, mælk, smør, æg, sukker og salt. Fyens.dk har regnet på, hvad det vil koste at bage efter denne opskrift - du kan se udregningen på et link herunder - og resultatet er, at en hvede kan bages for omkring 70 øre.

I Føtex' bagerier koster otte hvedeknopper 22,95 kroner - det giver en stykpris på 2,86 kroner - mens Kvickly kan gøre det lidt billigere med otte styk for 22 kroner - en stykpris på 2,75 kroner.

Bagerens boller er altså fire gange så dyre som dem, man selv kan bage.

Bagerne har åbent store bededag

Og så er det i øvrigt heller ikke nødvendigt at fare rundt i dag for at nå at købe de hveder, som bagerne bager, fordi de holder lukket i morgen.

For det gør mange af dem nemlig slet ikke.

Bager From holder således åbent i fem filialer i Odense - på banegårdscentret, på Skibhusvej, på Nyborgvej, på Næsbyvej og i Vestergade. Og Bager Konditori har åbent på både Kochsgade og Hjallesevej.
  • fyens.dk