Modeskaberne har pakket sammen efter sidste uges modemesse. Nu kan de håbe på, at de gjorde indtryk med deres noget sorte og klassiske kreationer
Modemessen Copenhagen Fashion Fair lukkede i søndags ned og affolkede dermed de københavnske hoteller, efter at indkøbere fra ind- og udland havde brugt fire dage i København på at besigtige modeskabernes kreationer til sæsonen efterår og vinter 2010.

Modeskaberne var i særdeleshed gået i klassisk sort og gråt tilsat enkelte stænk af hvidt og rødt. En anden tendens var, at nu er 80’ernes populære jersey for alvor tilbage i mere end metermål.

En t-shirt, et par bløde pukser eller en fin trøje med en stor udskæring, der tillader, at en bar skulder titte frem - alt sammen i jersey og gerne i en grå nuance. Modeskaberne har rullet jersey ud, og det kan gå hen og blive en fordel for de modehungrende, fordi det kan gøre det moderigtige indkøb til en mindre dyr affære.

På catwalken ligner det hele imidlertid en million. Her står det også klart, at modeskaberne har skelet til 50’erne og 60’erne. Tidligere skuespiller og model Brigitte Bardot har i hvert fald ikke været datidens modeikon forgæves. Det kunne faktisk have været hende på catwalken til både Malene Birgers og Susanne Rützous show.