Sonja Marie Jensen indstillet til Årets Fynbo


Sonja Marie Jensen indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den unge socialdemokratiske Nyborg-politiker Sonja Marie Jensen er blevet indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris, Årets Fynbo.

"Sonja har på forbilledlig vis sat fokus på sexisme i lokalpolitik og dermed på kvinders lave repræsentation i lokalpolitik. Sonja har i den forbindelse udvist samfundssind og åbnet en vigtig diskussion omkring demokrati og medborgerskab, der er nødvendig hvis vi fortsat vil have alle talenter i spil i lokalpolitik", skriver Katrine Manfred Swets i sin indstilling af Sonka Marie Jensen.

"Sonja har som en del af det socialdemokratiske Helga-netværket også hjulpet andre kvindelige kommunalpolitikere i netværket, hvor der er fokus på vidensdeling, og at kvinder bakker hinanden op på tværs af alder, etnicitet og seksualitet. Sonja er gået foran og har vist, at progressive diskussioner også kan starte i Nyborg Byråd og har dermed i den grad sat Fyn på landkortet på en enormt positiv måde".

Også skuespilleren, entertaineren og revydirektøren Lars Arvad er blevet indstillet til prisen. Indstiller Dennis Karlsen skriver, at Lars Arvad med sin Odense Sommerrevy har givet "alle fynboer noget stort at opleve, og Fyn er på landkortet med en kvalitetsrevy. Et kæmpe arbejde og en stor satsning." 

Blandt de andre nye kandidater til hædersprisen er tatovøren Lars Pedersen for "hans urokkelige mod under bandemødet med tatovørerne i år. Da jeg har været meget tæt på ham, har jeg med ejne øjne set, hvor meget det tærede på ham både psygisk og fysisk, og alligevel blev han ved og fik sat hele møllen i gang - jeg er ihvertfald stolt af min far", skriver sønnen Alexander Clausen i sin indstilling.

Læs mere om Årets Fynbo her - og indstil din egen kandidat.

Sonja Marie Jensen indstillet til Årets Fynbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce