Somalisk talsmand: DF står bag brev


Somalisk talsmand: DF står bag brev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Somalisk talsmand beskylder nu Dansk Folkeparti for selv at have fabrikeret det famøse brev, der fortalte om truslerne mod Pia Kjærsgaard.

Det somaliske miljø retter nu hårde anklager mod Dansk Folkeparti efter et anonymt brev førte til anholdelsen af fem mænd.

På et pressemøde i moskéen på Nordre Fasanvej sagde A. S. Dualeh, der er talsmand for en række somaliske foreninger, at brevet må være fabrikeret af Dansk Folkeparti selv.

- Jeg mener ved mine fulde fem, at det er Dansk Folkepartis værk. Men det bærer somaliske fingeraftryk. Og jeg tror det er et samarbejde mellem nogle i det somaliske miljø og Dansk Folkeparti, siger han.

Ifølge ham er der somaliske organisationer, der præsenterer sig selv som forkæmpere for demokratiet, der kan være dem, der har navngivet de fem anholdte.

En af dem, der blev anholdt torsdag og løsladt efter et par timer, deltog også i pressemødet.

Manden, der kun vil kaldes Faissal, fortalte, at han blev voldsomt chokeret, da "mindst 20" politifolk sparkede døren ind til hans lejlighed.

- Jeg er flygtet fra krig og elendighed. Men uanset hvor jeg flygter hen, så er det som om, at det forfølger mig, siger han.

Han har aldrig før været i konflikt med loven.

- I de 15 år, hvor jeg har boet i Danmark, har jeg kun været i kontakt med politiet for at få et nyt pas og et kørekort, fortæller han.

Ifølge Faissal fortalte politifolkene ham torsdag, at der var tale om en "falsk anklage", da han efter afhøringen fik lov at gå.

Somalisk talsmand: DF står bag brev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce