Solrig lørdag: Men våd, grå søndag


Solrig lørdag: Men våd, grå søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det solrige efterårsvejr bliver afløst af skyer og regn på søndag, og der er ikke umiddelbart udsigt til bedring i næste uge.

Du har forhåbentlig nydt solen den seneste uges tid. For nu er det snart slut med det højtryksprægede vejr.

Men først venter en pæn fredag, hvor det begynder solrigt de fleste steder i landet, fortæller meteorolog Frank Nielsen, Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

- Det starter forholdsvist pænt ud med nogen sol. Men så kommer et regnvejr op og rammer en stor del af landet. Det kan dog godt være, at Vendsyssel, Nordøstsjælland og Bornholm går fri, siger Frank Nielsen.

I løbet af aftenen og natten til lørdag ebber regnvejret ud, og så er der ellers lagt op til en lørdag med en pæn portion sol.

- Vi får en helt flot lørdag, hvor vi venter en del sol. Der kan måske være en enkelt byge, men overvejende solrigt og op til 17-20 graders varme, siger Frank Nielsen.

Mens lørdagen kalder på udendørsaktiviteter og måske mad på grillen, så bliver det anderledes gråt og vådt søndag.

- Søndag skyer det til igen, og vi får et nyt regnvejr ind fra sydvest. Det rammer Sydvestjylland søndag formiddag og den østlige del af landet søndag eftermiddag. Der kommer regn til de fleste, så søndag bliver en lidt kedelig dag, siger Frank Nielsen.

Man skal heller ikke sætte næsen op efter mere solrigt vejr i ugen, der venter forude.

Det bliver mere ustadigt og skyet. Man kan dog glæde sig over, at det bliver knap så køligt om natten.

- Nattetemperaturen har været langt nede den forløbne uge, men den kommer nu op på 12 til 15 grader. Det er en lunere, men fugtigere luft, der kommer ind, siger Frank Nielsen.

Solrig lørdag: Men våd, grå søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce