Soldaternes mand Søren Gade går af


Soldaternes mand Søren Gade går af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Soldaterne er kede af, at Søren Gade går af. De råder den nye forsvarsminister til at lytte til de faglige organisationer og stikke fingeren i jorden.

Ærgerligt. Søren Gade er den bedste forsvarsminister, jeg husker.

Det siger Jesper K. Hansen, formand for Centralforeningen for Stampersonel (CS) i en kommentar til Søren Gades afgang fra Forsvarsministeriet.

- Jeg er ked af det, der er sket, men jeg forstår hans beslutning, siger Jesper K. Hansen.

- Han har været en utrolig god forsvarsminister. Han har været soldaternes mand. Han har kendskab til, hvordan soldater lever, og hvilke opgaver de har, og hvordan de udfører dem. Og han har følelserne med sig. Han er nok den bedste forsvarsminister, jeg husker, fastslår han.

Ifølge Jesper K. Hansen har CS haft et rigtig godt samarbejde med Søren Gade, og CS mener, at Søren Gade kan tage en stor del af æren for, at der er skabt opbakning til Danmarks engagement i Afghanistan.

Gitte Lillelund Bech (V) bliver ny forsvarsminister, og der er ingen tvivl om, at hun vil kunne klare opgaven, siger Jesper K. Hansen. Han har dog et råd til den nye forsvarsminister.

- Stik en finger i jorden og tag de faglige organisationer på råd. I CS har vi haft en god dialog med den tidligere minister, og det håber jeg også, at vi får med Gitte Lillelund Bech, siger CS-formanden.

Gitte Lillelund Bech har været med i forløbet under udarbejdelsen af forsvarsforliget.

Soldaternes mand Søren Gade går af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce