Søvndal søger kompromis


Søvndal søger kompromis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritikerne af SF's topstyring og højredrejningen i retspolitikken får tilbudt et kompromis af partiformanden.

SF's formand, Villy Søvndal, rækker hånden ud til kritikerne af hans forsøg på at slanke partiledelsen samt trække partiets retspolitik til højre.

På SF's landsmøde i Århus gik Villy Søvndal fra morgenstunden på talerstolen og foreslog et kompromis til de medlemmer, som frygter, at den foreslåede nye partiledelse, eller landsledelse, ikke vil repræsentere hele landet. Landsledelsen skal erstatte den nuværende 37 medlemmer store hovedbestyrelse. Men hvis der kommer til at mangle repræsentanter fra alle regioner, så tilbyder partiformanden at udvide landsledelsen, så der bliver flere end de foreslåede 17 medlemmer i den nye struktur.

Samtidig sidder Villy Søvndal med i det såkaldte redaktionsudvalg, der skal tage stilling til ændringsforslagene til det nye reformprogram. Og efter at flere landsmødedeltagere i går blandt andet kritiserede partiformandens forslag om at indføre en minimumstraf på ét år for bandemedlemmers ulovlige besiddelse af skydevåben, bliver den retspolitiske bekymring nu skrevet ind i reformprogrammet. Redaktionsudvalget indstiller således, at der indsættes en ny formulering i reformprogrammet som blandt andet konstaterer:

- SF ønsker at værne borgerne mod kriminalitet indenfor rammerne af en retsstat, hvor alle borgeres retssikkerhed skal fastholdes og udvides.

Både reformprogrammet og de organisatoriske ændringer kommer til afstemning senere i dag.

Søvndal søger kompromis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce