Søvndal skuffet over nyhedstom tale


Søvndal skuffet over nyhedstom tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsministerens første nytårstale savner nyheder om den økonomiske krise og grøn teknologi, siger SF's formand, Villy Søvndal.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) forsømmer at sætte en dagsorden i sin første nytårstale. Den er kemisk renset for nyheder om den økonomiske krise, stadig dårligere uddannelse, eller hvordan Danmark skaber et nyt fremskridt for grøn teknologi.

Det siger SF's formand, Villy Søvndal. Han karakteriserer talen som "Vent og se med V og C".

- Jeg havde forventet, at han ville komme med noget i nytårstalen. Men der er intet nyt. Der er ikke én ny sætning eller ting i dét, han præsenterer i dag. Det er overraskende, at statsministerens ambition er så lav, siger han.

Under VK-regeringen er Danmark rutsjet fra verdens sjetterigeste land til nr. 13, siger SF's formand. Han er desuden skuffet over, at talen ikke omtaler familier ramt af arbejdsløshed eller de mange unge, der ingen uddannelse får.

- Hans konference om folkeskolen er ikke nyt. Det er gammelkendt stof, han tager frem igen, siger Villy Søvndal.

Det undrer ham, at statsministeren advarer mod grådigheden i det seneste årti samme dag, som den nye skattereform træder i kraft. Den sikrer store skattelettelser til Løkke, bankdirektører og advokater i stedet for flere penge til fællesskabet, siger Villy Søvndal.

Søvndal skuffet over nyhedstom tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce