Søren Pape: - Jeg ville ikke holde min kæreste i hånden i Vollsmose

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er ikke glad for udmeldingerne om, at et lesbisk par ikke kan bo trygt i Vollsmose i Odense. Arkivfoto: Rumle Skafte

Søren Pape: - Jeg ville ikke holde min kæreste i hånden i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) fortæller, at han ikke ville turde holde sin mandlige kæreste i hånden i Vollsmose.

- Man skal kunne være den man er, der hvor man er. Ingen skal lyve om at være et par at frygt for repressalier.

Sådan siger justitsminister Søren Pape Poulsen (K) til Ekstra Bladet, efter et anonymt lesbisk par mandag fortalte, at de ikke turde gå hånd i hånd i Vollsmose.

Til spørgsmålet om, om Søren Pape Poulsen selv ville gå hånd i hånd med sin kæreste Josue Medina Vasquez på Bøgetorvet, svarer han:

- Nej. Det tror jeg ikke, jeg ville. Nu går mig og min kæreste ikke og holder i hånd, men det er bare sådan, vi er i det offentlige rum.

- Jeg kunne nok gøre det, for hvis jeg tog til Vollsmose, så ville der være en sikkerhed som minister. Men spørgsmålet er, om jeg kan gøre det som Søren, siger Søren Pape Poulsen til Ekstra Bladet.

Borgmester raser

Også Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel (S) er harm over, at et homoseksuelt par ikke føler, at de kan gå i tryghed på gaderne i Vollsmose.

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, hvis man oplever chikane eller trusler, fordi man går med sin kæreste i hånden.

- Jeg vil ikke acceptere, at der er steder i byen, hvor der gælder særlige regler, eller hvor enkelte grupper ikke kan færdes i fred, sagde borgmesteren til Ekstra Bladet mandag.

Ny bandepakke vil hjælpe

Det lesbiske par har til Ekstra Bladet forklaret, at de oplever, at bandegrupperingen Black Army er en af årsagerne til, at det er utrygt at færde sig i Vollsmose.

Det er især efter bandens klubhus blev lukket ned i oktober sidste år af Fyns Politi, at medlemmer af banden har brugt tid i bydelen, lyder det.


Justitsminister Søren Pape Poulsen udtaler til Ekstra Bladet
, at den nye bandepakke forhåbentlig vil afhjælpe nogle af problemerne i Vollsmose.

- Der har været problemer med de her boligområder i mange år, men nu tager vi mere fat med jernhandsken end fløjeshandsken.

- Alle siger, at vi er for hårde med bandepakken og i fængslerne, men det her viser bare, at det er den helt rigtige værdikamp, som vi er i gang med, siger Søren Pape Poulsen til Ekstra Bladet.

Søren Pape: - Jeg ville ikke holde min kæreste i hånden i Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce