Lørdag morgen står flere fynboer op til snedækkede græsplæner. Allerede i løbet af formiddagen sniger temperaturen sig dog over frysepunktet.

Fredag eftermiddag lovede DMI sne og isslag til Fyn. Det løfte holdt de.

Natten til lørdag er det meste af Fyn blevet dækket af sne, og der er risiko for isslag under det hvide dække, melder DMI fortsat.

Selvom sneen fortsat falder fra himlen tidligt lørdag morgen, bliver det en kort fornøjelse. Skal kælken luftes, eller skal man have brugt den gulerod, man lagde til side til snemanden, sidste gang, der lå sne, er det lørdag, det skal gøres.

Temperaturen stiger til lidt over frysepunktet, og sneen afløses af tørt og skyet vejr med risiko for dis eller tåge.

Til gengæld bliver vinden svag til jævn omkring sydvest, så der skulle være mulighed for at nyde sneen, mens den stadig er her.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.

Mere om emnet

Se alle

SAS aflyser fly til sneramte byer i USA

3
Pas på glatte veje: Firhjulstrækker skrider ind i hus

Pas på glatte veje: Firhjulstrækker skrider ind i hus

Trafik-advarsel: Udsigt til sne og isslag på Fyn

Trafik-advarsel: Udsigt til sne og isslag på Fyn